Cannabis marketing nieuwe stijl

Cresco Labs Inc., de marktleider in merkgebonden cannabisproducten met een portfolio van Amerika’s meest populaire merken en de exploitant van Sunnyside-apotheken, heeft vandaag aangekondigd dat het het eerste cannabisbedrijf is dat cannabisadvertenties lanceert op Spotify. Spotify kennen we als ’s werelds meest populaire audiostreamingservice met meer dan 551 miljoen gebruikers en 220 miljoen abonnees.

“Audio-streamingservices bieden grote kansen voor merken om op een gerichte manier een groot publiek te bereiken, en we zijn verheugd om samen te werken met Spotify om de allereerste cannabisadvertenties van ons nationale retailmerk Sunnyside te lanceren,” zei Cory Rothschild, Nationaal Retail President van Cresco Labs. “Onze advertentiestrategie voor Sunnyside is gebouwd op een datagestuurde omgeving die uitmunt in gerichte marketing en meting. Het platform van Spotify stelt ons marketingteam in staat om onze advertenties conform en winstgevend te richten op onze kernklanten in Illinois, waar we een toonaangevend marktaandeel hebben in de detailhandel. Deze belangrijke samenwerking is niet alleen een stap in de normalisering van cannabis, maar het toont ook de verfijning en kwaliteit van marketing die we bij Cresco Labs hebben ontgrendeld.”

De advertentiecampagne, die tot doel heeft de voordelen van winkelen bij de Sunnyside-apotheken over te brengen, omvat audioclips van 30 seconden en digitale banners in de app die doorverwijzen naar het eigen e-commerceplatform van de detailhandelaar. De reclame wordt ondersteund door een betaalde mediaboodschap die gericht is op het vergroten van het volume en die programmatic buying, native ads, connectedTV en meer omvat.

Over Cresco Labs Inc.

De missie van Cresco Labs is om de cannabisindustrie te normaliseren en te professionaliseren door middel van een consumentgerichte aanpak om nationale merken op te bouwen en een klantgerichte winkelervaring te bieden, terwijl ze optreedt als waakhond voor de branche op het gebied van wetgevende en regelgevende initiatieven. Als marktleider op het gebied van teelt, productie en gedistribueerde merkproducten, benut het bedrijf zijn schaal en flexibiliteit om zijn portfolio van merken zoals Cresco, High Supply, FloraCal, Good News, Wonder Wellness Co., Mindy’s en Remedi op nationaal niveau uit te breiden.

Het bedrijf exploiteert ook zeer productieve apotheken op nationaal niveau onder het merk Sunnyside, die gericht zijn op het opbouwen van vertrouwen bij patiënten en consumenten en het bieden van voortdurende educatie en gemak in een uiterst traditionele winkelervaring. Via het hele jaar door lopende beleidsinspanningen, gemeenschapsbetrokkenheid en initiatieven zoals SEED, omarmt Cresco Labs de verantwoordelijkheid om gemeenschappen te ondersteunen door middel van authentieke betrokkenheid, economische kansen, investeringen, ontwikkeling van de beroepsbevolking en wetgevende initiatieven die bedoeld zijn om de meest verantwoordelijke, respectabele en robuuste cannabisindustrie mogelijk te creëren.

Bronvermelding

Let op: Dit artikel is vertaald door AI. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertaalfouten of onwaarheden in dit bericht. Wij nodigen u uit om het oorspronkelijke artikel te lezen.

Blijf op de hoogte

Schijf je nu gratis in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Ontvang automatisch elke eerste maandag van de maand een mail met onze meest recente nieuwsartikelen.