Kwaliteitscontrole

GACP en eu-GMP-certificeringen bieden een kader voor kwaliteitscontrole in de teelt en productie van cannabis. Dit zorgt ervoor dat de cannabisproducten voldoen aan hoge normen voor kwaliteit en zuiverheid.

Regelgeving

Cannabis is een gereguleerde stof en het verkrijgen van deze certificaten is vaak een vereiste om te voldoen aan lokale en internationale regelgeving. Het niet hebben van deze certificaten kan leiden tot juridische problemen en kan de verkoop van cannabisproducten in sommige gebieden belemmeren.

Consumentenvertrouwen

Het hebben van deze certificaten is een teken van betrouwbaarheid en transparantie in de industrie. Consumenten kunnen erop vertrouwen dat de producten die ze kopen veilig zijn en voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en zuiverheid.

Exportmogelijkheden

Het hebben van GACP en eu-GMP-certificeringen is ook belangrijk voor de export van cannabisproducten. Veel landen hebben hun eigen certificeringsprocessen en -normen en het hebben van deze certificaten kan helpen bij het navigeren door deze processen en het vergroten van de exportmogelijkheden.

Industriestandaard

Het hebben van GACP en eu-GMP-certificeringen is steeds meer een standaard geworden in de cannabisindustrie. Het is een manier om te laten zien dat een bedrijf zich inzet voor kwaliteit, veiligheid en transparantie en kan helpen bij het opbouwen van een reputatie als een betrouwbare en verantwoordelijke speler in de industrie.

Certificering

Certificering is van groot belang!

Het niet hebben van de juiste certificaten kan voor problemen zorgen. Niet alleen voor u, maar voor de hele cannabis-industrie.

GACP en eu-GMP certificaten voor: 

 • 1
  Kwaliteitscontrole
 • 2
  Regelgeving
 • 3
  Consumentenvertrouwen
 • 4
  Exportmogelijkheden
 • 5
  Industriestandaard

Blijf op de hoogte

Schijf je nu gratis in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Ontvang automatisch elke eerste maandag van de maand een mail met onze meest recente nieuwsartikelen.